Ladybridge School

As part of their ongoing improvement plan a new ICT Suite was on the agenda for this summer’s works. Working with the staff we developed a scheme which gave maximum flexibility of use for the room. Redecoration, new flooring and new window blinds meant a brighter environment, new power and data ensured a speedier IT infrastructure, bringing power through the floor to a bank of central desks meant there were no dangerous trailing cables.

A detailed space plan of the room ensured the capacity requirement could be achieved, adjustable seating meant different ages could be accommodated all in the same room, desking with PCs housed within them meant the monitors could be tucked out of sight when not in use and the room used for other styles of teaching. The room has been a huge success and has already secured other works for Whitespace from the school. To see the design, click here. Ladybridge